Ontzorgen met plezier & daadkracht

Van advies tot uitvoering

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe Helden die staan te trappelen om samen met ons mooie mediaproducties te willen maken. Laat ons weten waarom we niet om jóu heen kunnen en wat er voor zorgt dat we zonder jou echt iets ‘missen’ in ons Heldenteam.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Beschrijf jij de rol die je zou willen invullen bij Maerschalk.

TAKEN

Geef een overzicht van de taken die horen bij de droomfunctie die jij voor ogen hebt.

WAT VRAGEN WE VAN JE

Dat je alles in de strijd gooit om ons te overtuigen van je kwaliteit.

WAT bieden we jou?

Je komt werken bij het leukste mediaproductie team van Brabant, waar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers hoog in het vaandel staat. We bieden je vanzelfsprekend goede arbeidsvoorwaarden, passend bij je ervaring en taken.

Maerschalk | Helden bouwen aan succes

Maerschalk gelooft in samenwerken en samen bouwen. Daarom telt ons bureau niet één held, maar exact evenveel helden als medewerkers. Maerschalk is sterk door bundeling van krachten. Samen grenzen verleggen. Samen het verschil maken door nóg een sport hoger te klimmen. Zo helpen wij onze opdrachtgevers succesvoller te zijn. Door klantgerichter te ondernemen en nieuwe markten te ontdekken. Door de juiste doelgroepen te interesseren en te activeren. Door merken en producten eenduidig en krachtig te positioneren. Samen presteren wij dat waarop iedereen hoopt: resultaatgerichte oplossingen die waarde toevoegen en het verschil maken voor elke klant.

Ben jij onze nieuwe held?

bel of mail claudie
073 782 01 47

    * is verplicht