Voor elk vraagstuk
de juiste helden

Opwindend en veeleisend

Een passende website/webshop. Wij vinden dat we geweldige digitale producten maken wanneer we samenwerken. Als we jouw vraagstuk of uitdaging onder de loep nemen met ons team zijn we los! Een volledig nieuwe webshop, geoptimaliseerde website of een software koppeling. Het is teamwork, een echte co-creatie die waardevol is voor jou.

 

WEBSITES

Een passende werkende website die makkelijk te vinden is voor jouw klant!
Het combineren van grafische en interactieve concepten met een gedegen technische realisatie, dat is ons team eigen. Samen stemmen we de gewenste functionaliteiten af en zetten deze in de conceptfase uiteen om het resultaat naar jouw verwachting te realiseren.

WEBSHOP

Het uiterlijk van je webshop is belangrijk maar een goede werking ervan is misschien nog wel belangrijker. De kunst is een webshop zo inrichten dat jouw klant het gevoel krijgt dat hij/zij zich in de winkel bevindt, alles van het product te weten kan komen, makkelijk overziet welke producten op voorraad zijn en zonder problemen afrekent. Onze helden in IT weten hoe! Met gebruik van de juiste systemen, programmering en passend design voorzien we jouw bedrijf van een passende webshop.

INTEGRATIE

Heb jij een briljant idee of behoefte aan automatisering? Mooi! dan gaan we dat concept verder uitwerken. We begeleiden je vanaf start, maatwerk-ontwikkeling tot implementatie & lancering. In nauw samenspel met de opdrachtgever creëren en integreren wij een intuïtieve, slimme en passende oplossing.

DOORONTWIKKELING

Onze webhelden beheren jouw site zodat deze altijd up to date is. Van kleine aanpassingen tot nieuwe inrichtingen wij denken graag met je mee, wat de mogelijkheden zijn.

Een passende site met de juiste systemen | check onze cases >

laten we kennismaken

bel of mail christian
073 782 01 47

    * is verplicht