Stem op jouw favoriet!

Het jaar 2022 heeft een sprint ingezet naar de decembermaand. We blikken terug op de afgelopen maanden waarin wij als team van Helden in Creatie dagelijks paraat stonden voor onze opdrachtgevers. Het vertrouwen van hen, leidde tot uiteenlopende branding, advertising, web en print-producties. Stuk voor stuk creaties waar wij met enthousiasme aan hebben gewerkt en trots op zijn.

In totaal werkten wij aan meer dan 200 cases, waarvan onder andere 15 social accounts, creëerden wij zeker 30 nieuwe merkidentiteiten, richten wij 40 online campagnes in en ontwikkelden wij ruim 20 websites en tal van on- en offline creaties voor marketing & communicatie doeleinden. Wij zijn onwijs blij en voelen ons bevoorrecht met de aanvragen die we mochten uit voeren. Vandaar dat wijzelf niet konden kiezen wat onze Ultieme Creatie van 2022 is. Een random selectietool heeft uitkomst geboden, de onderstaande creaties zijn genomineerd:

Maak je keuze voor de ultieme creatie

vóór 9 december 2022

Makita

Makita is in Nederland een begrip in bouw & industrie en wereldwijd marktleider in accu-producten. Als mediapartner realiseren wij videocontent voor de diverse social kanalen van Makita. Met de inzet van deze videoproducties  willen we met name de B2B markt bereiken. Korte impressies van max. 15 seconden moeten de potentials inzicht geven in de functionaliteiten en aanzetten tot koop.

Durea

Bij Durea maken ze uit ‘liefde voor voeten’ de passende schoen voor iedereen. Ze wilden voor zowel hun dealers als de consument, een platform ontwikkelen voor online verkoop. De integratie van voorraad back-end software en het visuele plaatje van de website- en shop hebben wij als case opgepakt.
Een uitdagende aanvraag waar teambreed op development en designvlak door intensieve samenwerking  een succesvol e-commerceplatform is neergezet.

Hendriks Coppelmans

Hendriks Coppelmans staat als ontwikkelde bouwer voor ‘Wonen wordt geweldig!’. Wij mochten meedenken om deze pay-off kracht bij te zetten door de verkoop van diverse vastgoed- en ontwikkelprojecten te promoten aan de hand van on- en offline branding & merkpositionering; projectnaam/logo, brochure, social advertising. Creaties die bijdragen aan snellere en concrete verkopen.

Stem op jouw Ultieme Creatie van 2022...Breng via onderstaande poll je stem uit vóór vrijdag 9 december aanstaande. Bekijk na je keuze wie van de genomineerde op dit moment aan kop gaat in de strijd.

Volg Maerschalk &

bekijk de
ultieme creaties
van 2022

Wil jij volgend jaar in 2023 ook mee strijden voor de Ultieme Creatie 2022? Wij kijken uit naar jouw aanvraag en/of idee. Onze expertises van branding, advertising, websites- & shops én print kunnen je waarschijnlijk helpen bij de positionering en het imago van je merk.

Kom maar op, bel of mail ons en wij luisteren eerst naar je aanvraag om tot de ideale mix van creaties te komen. Met persoonlijk advies en enthousiasme in uitvoering gaan onze Helden in Creatie samen met jou voor een unieke victory!

Deel je idee met onze Helden