Durven acteren met succes mindset

Helden met een helder plan

Het leukste?… Een nieuw merk creëren.

Van positionering naar strategie, via doelgroep en boodschap naar naam en logo. We schakelen frequent om je kennis te laten nemen van onze ideeën en je bij kan sturen wanneer we op het ‘verkeerde’ spoor zitten. Een intensief proces en belangrijk fundament om met je product of dienst de markt te bestormen.

Designstudio

Wij willen je leren kennen, je merk-DNA doorgronden om zo verrassende, herkenbare en simpelweg leuke dingen te ontwerpen. Grafisch, voor die boost van je huisstijl, gedrukte media zoals brochures, affiches, verpakkingen en catalogi. Maar ook online. Web- en applicatie-ontwerp laat ons creatieve bloed sneller stromen.

Merkstrategie

Staat jouw merk nog in de kinderschoenen of is er een boost nodig om je opnieuw te profileren? We gaan met jou opzoek naar de unieke kernwaarden die zorgen voor een visuele identiteit met merkkracht. Deze lading is de ultieme basis voor het prikkelen en activeren van de doelgroep.

Merkpositionering

Met creatieve flair zorgen we ervoor dat mensen zich willen en gaan verbinden met jouw merk. Een helder plan creëren om de filterbubbel door te prikken en de pull position in mindset van de doelgroep in te nemen. Een beeldvorming creëren, waardoor je boven de concurrentie uitstijgt.

Laten we kennismaken!

Bel of mail Natascha

    * is verplicht