Maerschalk

wenst je fijne feestdagen & get cosy deze kerst, op naar een geweldig 2022!

Een bewogen jaar loopt op z’n einde en de feestdagen staan voor de deur. Wij kijken terug op 2021 met een zeer prettig gevoel van vertrouwen vanuit onze opdrachtgevers. Hierdoor kon ons team van Helden in Creatie gedreven en vol enthousiasme aan tal van producties werken, met succesvolle resultaten.

Dit ‘warme’ gevoel willen we graag in deze winterse decembermaand met jou delen en hebben daarom onze lievelings CHRISTMAS MOVIES gebundeld op één plek. Geniet van de BEST CLASSICS met al jouw favoriete helden. Op naar een geweldig 2022 met spetterende creaties en mooie samenwerkingen!

Home Alone (1990)

De klassieker! Een achtjarige onruststoker moet zijn huis beschermen tegen een paar inbrekers wanneer hij tijdens de kerstvakantie per ongeluk alleen thuis wordt gelaten door zijn familie.

Gremlins (1984)

Voor de gene die houden van een ietwat griezelig kerstverhaal!
Een jonge man overtreedt per ongeluk drie belangrijke regels met betrekking tot zijn nieuwe huisdier en laat een horde kwaadwillig ondeugende monsters los op een klein stadje.

The Muppet Christmas Carol (1992)

Leuk voor jong en oud!
De Muppets vertellen hun versie van het klassieke verhaal van de verlossing van een oude en bittere vrek op kerstavond.

How the Grinch Stole Christmas (2000)

Nog een klassieker die iedereen gezien moet hebben!
Aan de rand van Whoville woont een groene, wraakzuchtige Grinch die van plan is om Kerstmis te verpesten voor alle inwoners van de stad.

The Santa Clause (1994)

De eerste uit een reeks instant classics!
Wanneer een man op kerstavond per ongeluk de kerstman van zijn dak laat vallen, wordt hij op magische wijze gerekruteerd om zijn plaats in te nemen.

Love Actually (2003)

Toe aan een romantische komedie? Dan is deze voor jou!
Volg de levens van acht zeer verschillende koppels en hun liefdesleven in verschillende, losjes met elkaar verbonden, verhalen die zich allemaal afspelen tijdens de hectische maand voor Kerstmis in Londen, Engeland.

Scrooge (1970)

Een muzikale hervertelling van Charles Dickens’ klassieke roman over een oude bittere vrek die op een reis van zelfverlossing wordt genomen, met dank aan verschillende mysterieuze kerstverschijningen.

The Holiday (2006)

Twee vrouwen met mannenproblemen wisselen van huis in elkaars land, waar ze elk een lokale man ontmoeten en verliefd worden.

Oliver Twist (1948)

In het klassieke verhaal van Charles Dickens baant een wees zich een weg van wrede leertijd naar dievenhol op zoek naar een echt thuis.

Die Hard (1988)

Wel of geen kerstfilm? Deze discussie zal waarschijnlijk nooit helemaal eindigen. Wij vinden hem in ieder geval vet!
Een NYPD-agent probeert zijn vrouw en verschillende anderen te redden die door Duitse terroristen zijn gegijzeld tijdens een kerstfeest op het Nakatomi Plaza in Los Angeles.

THE best classics!

 

En o ja, mocht je deze winter willen werken aan je nieuwe idee… wij kijken graag naar onze favoriete kerstfilms, maar luisteren nog liever naar jou. Kom maar op, wij helpen je graag met jouw victory!

Deel je idee met onze Helden