Event Signing & Routing

Wervingsdagen TU/e

Na een tussenjaar van online activiteiten mocht dit jaar de Career Expo 2022 van Wervingsdagen TU/e weer in fysieke vorm plaatsvinden. Tijdens dit jaarlijkse tweedaagse evenement kunnen studenten kennismaken met meer dan 180 bedrijven(!) door middel van speeddates, CV-checks en interview-sessies. Maar waar kan je wie of wat vinden en hoe kom je bij een bepaalde stand waar je naar opzoek bent.

Van uitwerking tot productie

Wij mochten -net als in 2020- de complete signing voor dit succesvolle event op ons nemen. Van artwork tot de productie, inclusief de complete organisatie van opbouw en uitrol van de materialen. Met plattegronden en an de hand van locatie-onderzoeken hebben we producties gerealiseerd van overzichtelijke banner, XL-signing tot skytube. Door een enthousiaste en constructieve samenwerking met het projectteam ‘22 van Wervingsdagen TU/e, Publi air, Clipper en t Arendje is de Technische Universiteit voor twee dagen omgebouwd tot een inspirerende Career Expo waar meer dan 3000 studenten in contact konden treden met verschillende bedrijven.

<
>

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten

Wij zijn in opperste staat van paraatheid om aan de slag te gaan voor jou! Laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten. Je kan ons bellen, mailen dan kijken wij welke collega helden het beste team vormen dat past bij jouw vraag. Tot snel!

Contact