Ontzorgen
bij on- & offline
mediavraagstukken

TST Group zietĀ  ons als een complete mediapartner. Wij kunnen hen, kijkend naar onze peilers: branding, web, advertising en print voorzien van uitgebreid advies en concrete uitvoering.

Voor de TST website was een redesign en functionele herinrichting op pagina-niveau gewenst. De upgrade van het logo als uitgangspunt. Naast de visuele identiteit te hebben aangepast en advies voor fotografie passend bij de huisstijl geformuleerd, was het eenvoudig beheer van de back-end een vereiste. Dit hebben we gerealiseerd en toegelicht tijdens een (online) meeting.

Sed dictum eget neque rutrum

Quisque sit amet felis ipsum. Duis aliquam et leo eget bibendum. Cras vitae ex non tortor tincidunt consequat. In sed bibendum sapien. Nam interdum mi odio, a dictum ante tristique nec. Vivamus id elementum ex. Phasellus quam orci, commodo at tortor eu, finibus maximus lacus. Nunc tempus accumsan velit, id suscipit ex.

<
>

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten

Wij zijn in opperste staat van paraatheid om aan de slag te gaan voor jou! Laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten. Je kan ons bellen, mailen dan kijken wij welke collega helden het beste team vormen dat past bij jouw vraag. Tot snel!

Contact