Een beeldmerk dat aansluit bij de merkwaarden en de pay-off

The People Group

The People Group heeft een gedeelde passie voor geografie, infrastructuur en technologie. Mens, data en technologie staan daarom dagelijks met elkaar in verbinding om slimme oplossingen te bedenken met kwalitatieve technische dienstverlening, innovatieve software en trainingen. The People Group wilde in lijn met hun Brand Story en bijbehorende merkwaarden, een nieuw beeldmerk laten ontwerpen; passend bij het huidige woordmerk. 

Van logo tot passend beeldmerk

The People Group vroeg ons om een beeldmerk te ontwikkelen die aansluit bij de merkwaarden (met de focus op passie en verbinding) en de pay-off. Krachtig in zijn eenvoud, tijdloos en uniek. Een beeldmerk dat in één opslag laat zien waar The People Group voor staat: Driven by technology – Created by people

We zijn aan de slag gegaan om op basis van de bestaande kernwaarden een vertaalslag te maken naar de visuele merkwaarden. De uitgangspunten zijn passie, verbinding, people (persoonlijke) en techniek, deze peilers hebben we samengebracht binnen het nieuwe TPG beeldmerk en verder uitgevoerd in artwork naar de overige on- en offline huisstijldragers.

<
>

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten

Wij zijn in opperste staat van paraatheid om aan de slag te gaan voor jou! Laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten. Je kan ons bellen, mailen dan kijken wij welke collega helden het beste team vormen dat past bij jouw vraag. Tot snel!

Contact