Kunnen jullie een bestelportaal ontwikkelen die zowel als showcase en als klantadviseur voor apparatuur ingezet kan worden?

Simac Electronics

Simac is specialist op het gebied van ICT infrastructuur, automatisering en procesverbetering. Ze leveren en onderhouden automatisering en procesverbetering bij grote organisaties in heel Europa. Simac zocht een bestelportaal die zowel als showcase ingezet kan worden maar daarnaast ook helpt hun klanten eenvoudig de juiste apparatuur te adviseren.

Dit hebben we uitgewerkt in de user stories waarbij alle functionaliteiten uitgeschreven zijn. Dit is volledig in een Magento platform ontwikkeld met bijbehorende koppelingen naar externe portals zoals het CRM pakket en voorraad en maatwerk applicaties. Dit platform is nooit af en hier wordt continue aan doorontwikkeld om zo in te spelen op de wereld van morgen.

Doorontwikkeling op de wereld van morgen

Door onze intensieve & jarenlange samenwerking is in samenspraak de corporate huisstijl door vertaald naar alle on- en offline communicatiekanalen. Denk hierbij aan social media campagnes, nieuwsbrieven, briefpapier, brochures, beursmaterialen en POS materialen. 

Daarnaast verzorgen we de volledige aankleding tijdens de jaarlijkse VIP relatiedag in Maarssen. 

<
>

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten

Wij zijn in opperste staat van paraatheid om aan de slag te gaan voor jou! Laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten. Je kan ons bellen, mailen dan kijken wij welke collega helden het beste team vormen dat past bij jouw vraag. Tot snel!

Contact