Is het mogelijk om een website en catalogus in 13 talen te maken?

Hoshizaki

Hoshizaki is fabrikant van professionele keuken- en foodservice-apparatuur met onder andere ijsmachines en koelkasten. Omdat ze in 13 verschillende landen leveren, was het noodzakelijk om een website te lanceren waarbij klanten een keuze kunnen maken voor welke taal zij informatie kunnen vinden. Daarnaast is de Foodservice Catalogus vormgegeven en opgemaakt. Ook in 13 talen. Alles door Maerschalk gerealiseerd.

13-talige Website lancering

In samenwerking met Hoshizaki Europe, verantwoordelijk voor de EMEA markt, heeft Maerschalk een 13-talige website gerealiseerd, waarvoor een PIM systeem is ontwikkeld om productinformatie te delen binnen de verschillende divisies van het bedrijf. Bijpassend is door ons een product catalogus vormgegeven en geproduceerd die in 13 talen uitgegeven is. 

<
>

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten

Wij zijn in opperste staat van paraatheid om aan de slag te gaan voor jou! Laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten. Je kan ons bellen, mailen dan kijken wij welke collega helden het beste team vormen dat past bij jouw vraag. Tot snel!

Contact