Kunnen jullie onze concepten laten spreken doormiddel van het vormgeven en produceren van benodigde materialen?

Het Lokaal

Het Lokaal Drunen is onderdeel van drie horeca-formules van Partycentrum Wijnand van Delft. Het Lokaal is een brasserie gelegen aan het sfeervolle Raadhuisplein in Drunen. Bij Het Lokaal kun je terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Eén van de USP’s zijn uiteraard de meer dan 70 verschillende speciaal bieren die op de kaart staan.  Het Lokaal werkt aan de hand van verschillende concepten zoals ‘Proeven, proosten en praten’. Hiervoor moest benodigd materiaal vormgegeven en geproduceerd worden.

Totale vormgeven en productie

Maerschalk heeft het proeven, proosten & praten concept bij Het Lokaal in Drunen vormgegeven en produceert de benodigde POS materialen, wisselende menukaarten, interieur aankleding, big signing en drukwerk. We zijn betrokken bij meerdere jaarlijks terugkerende events. We denken mee over de concepten en over de (on- en offline) middelen die nodig zijn om de promotie op te starten en de doelgroep te enthousiasmeren. 

<
>

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten

Wij zijn in opperste staat van paraatheid om aan de slag te gaan voor jou! Laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten. Je kan ons bellen, mailen dan kijken wij welke collega helden het beste team vormen dat past bij jouw vraag. Tot snel!

Contact