Hoe gaan wij potentiële bezoekers bereiken?

Geofort

GeoFort is een interactief science center waarin alles om de aarde draait. Het is een museum waar kinderen in de GeoExperience kennis maken met de toekomst van de aarde. Bij het opzetten van GeoFort liepen ze tegen een struikelblok aan: “Hoe gaan we potentiële bezoekers bereiken?” Daarnaast miste het restaurant op het GeoFort, Wereldpan, nog een eigen identiteit.

merkidentiteitscreatie

Bij Maerschalk hebben we de volledige online advertising voor het GeoFort Museum verzorgt. Dit om potentiële bezoekers kennis te laten maken met GeoFort. Met een passende website, content en videomateriaal ik GeoFort makkelijker online te vinden en weet de klant in een oogopslag wat dit fort te bieden heeft. Daarnaast hebben we ook het nieuwe restaurant op het GeoFortWereldpan, voorzien van een eigen identiteit. Deze sluit naadloos aan bij de identiteit van GeorFort zelf.

<
>

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten

Wij zijn in opperste staat van paraatheid om aan de slag te gaan voor jou! Laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten. Je kan ons bellen, mailen dan kijken wij welke collega helden het beste team vormen dat past bij jouw vraag. Tot snel!

Contact