Kunnen jullie een online platform maken waar klanten ons kunnen leren kennen?

Boerschappen

 Boerschappen werkt aan een nieuwe voedselketen die deugt samen met hun boeren en klanten. Een voedselketen waarbinnen lekkere, gezonde en verantwoorde producten de norm zijn en waarbinnen iedere schakel van toegevoegde is. Een keten die goed is voor de klant, de natuur én de boer. Boerschappen kwam met de vraag om een passende website te ontwikkelen die klanten kennis laten maken met deze nieuwe voedselketen.

Online kennis maken met Boerschappen

In samenwerking met Boerschappen heeft Maerschalk een passende website ontwikkeld die klanten kennis laat maken met het mooie product van Boerschappen. Naast de website is een app gelanceerd waar klanten terecht kunnen voor recepten, inhoud van de volgende box en het (bij)bestellen van de wekelijkse boodschappen. Het is een makkelijk, duidelijk en passend overzicht voor de geïnteresseerde klant. 

<
>

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten

Wij zijn in opperste staat van paraatheid om aan de slag te gaan voor jou! Laten we niet langer wachten en elkaar snel ontmoeten. Je kan ons bellen, mailen dan kijken wij welke collega helden het beste team vormen dat past bij jouw vraag. Tot snel!

Contact