Super, je hebt ons gevonden!

Wij zijn Maerschalk

Door het uitbrengen van een brochure heb je een tastbaar en mooi boekwerk om af te geven aan (potentiele) klanten. Door het uitbrengen van een brochure presenteer je het bedrijf of de producten op een mooie manier. Maerschalk kan je helpen bij het ontwerpen en drukken van brochures.

  * is verplicht

  Wat bieden wij

  Brochure ontwerpen

  Een brochure is een goed hulpmiddel van het verkoopproces. Uiteraard wil je je bedrijf of producten zo goed mogelijk presenteren. Daarom is de brochure altijd een onderdeel van je huisstijl. In de brochure komen zowel beeld (fotografie), vorm en tekst samen tot een mooi geheel. De UPS’s van het bedrijf en de producten die worden aangeboden worden duidelijk uiteengezet.

  Combinatie on- en offline

  Ori├źntatie en verkoop verplaatsen zich steeds meer naar de online kanalen. Juist daarom kan een brochure een effectief verkoopmiddel zijn door zowel het on- als offline kanaal te benutten. Door het gebruik van QR codes of actiecodes in de brochure kunnen de on- en offline wereld goed ge├»ntegreerd worden.

  Brochure laten drukken

  Nadat je een mooie brochure hebt laten ontwikkelen, wil je natuurlijk ook dat deze op een kwalitatief hoogstaande manier gedrukt wordt. Wij kunnen ook dit voor je verzorgen. Dankzij ons grote netwerk aan drukkerijen kennen wij de beste drukkerij voor jouw productie.

  Meer informatie over ….??

  Bel of mail Natascha

   * is verplicht

   Deze partners gingen je voor

   360 graden video

    

   Design studio
   Strategie
   Positionering

   VR Experiences

    

   Video
   Animatie
   Campagne

   Logo design

    

   Website
   e-Commerce
   Apps

   Copywriting

    

   Drukwerk
   Signing
   Promotie