Creaties die iets losmaken

Passend en effectief

De juiste advertising zet jou op de kaart! Door gebruik te maken van de juiste advertising kun je gericht targeten op de doelgroepen die jij wil bereiken. Wij onderzoeken wat voor jou de beste marketing- sociale media campagnes zijn, welke zoekwoorden voor jou interessant zijn en hoe jij hebt beste je content in kan zetten.

CAMPAGNE

Als bedrijf heb je verschillende doelen. Elk doel vraagt om een passende aanpak. Samen creëren wij een passende campagnestrategie met de juiste boodschap die past bij jouw doelstelling en doelgroep.

 

SOCIAL

Social is meer dan alleen content creatie. Zo zitten er strategieën achter goede content, zijn contentkalenders nodig, moeten je creaties natuurlijk geplaatst worden en resultaten geoptimaliseerd en gemeten. Content is er in overvloed. Creaties van verschillende bedrijven, merken of producten. Hoe val je op met jou creaties, welke socials moet je gebruiken en wat is de beste strategie voor jouw bedrijf. Wij zien de bomen door het bos wel en creëren een passende strategie en content die gezien wordt.

SEA

Search engine advertising zetten wij in via zowel search (zoekresultaten o.b.v. keywords) als display (banners & video).
Met deze marketingstrategie verbeter je de online vindbaarheid van je website in zoekmachines als Google. De juiste inrichting  en gebruik van passende termen is essentieel. Wij kijken wat interessante woorden zijn en maken hier advertenties voor. Deze beheren/monitoren we voor jou zodat  jouw bedrijf makkelijker vindbaar voor jouw klant.

VIDEO

Videoproducties zijn hip en hot! Wij maken animaties en filmcontent. Het is een bewezen effectieve manier om het verhaal van jouw merk over te brengen. Creativiteit, functionaliteit en interesse wekken zijn de peilers die wij gebruiken om je beoogde boodschap te visualiseren.

Altijd onderweg naar victorie | check onze cases >

Op zoek naar de superkracht van jouw onderneming?

Neem contact op met Claudie

Of stuur hier supersnel een bericht