Creaties die iets losmaken

Passend & effectief

De juiste advertising zet jou op de kaart! Door gebruik te maken van social kanalen, de inzet van SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren) kan je jouw beoogde doelgroep gericht aanspreken en zo online maximaal bereiken. Wij onderzoeken wat voor jou de beste strategie is, hoe je je fanbase opbouwt én behoudt, welke zoekwoorden voor jou interessant zijn en hoe jij het beste je content in kan zetten, waarbij video content uiteraard niet mag ontbreken.

SOCIAL

Social is meer dan alleen content creatie. Zo zitten er strategieën achter goede content, zijn contentkalenders nodig, moeten je creaties natuurlijk geplaatst worden en resultaten geoptimaliseerd en gemeten. Content is er in overvloed. Creaties van verschillende bedrijven, merken of producten. Hoe val je op met jou creaties, welke socials moet je gebruiken en wat is de beste strategie voor jouw bedrijf. Wij zien de bomen door het bos wel en creëren een passende strategie en content die gezien wordt.

Check onze cases

CAMPAGNE

Als bedrijf heb je verschillende doelen. Elk doel vraagt om een passende aanpak. Samen creëren wij een passende campagnestrategie met de juiste boodschap die past bij jouw doelstelling en doelgroep.

Vraag naar de mogelijkheden

VIDEOCONTENT

Online video creaties zijn hip & hot! Wij maken unieke videocontent. Het is een meer dan bewezen effectieve manier om het verhaal van jouw merk over te brengen. Creativiteit, functionaliteit en interesse wekken, zijn de pijlers die wij gebruiken om je beoogde boodschap te visualiseren.

Bakkie doen?

SEA

Search engine advertising zetten wij in via zowel search (zoekwoorden o.b.v. keywords) als display (banners & video). Met deze marketingstrategie verbeter je de online vindbaarheid van je website in zoekmachines als Google. De juiste inlichting en gebruik van passende termen is essentieel. Wij kijken wat interessante woorden zijn en maken hier advertenties voor. Deze beheren/ monitoren we voor jou zodat jouw bedrijf makkelijker vindbaar is voor jouw klant.

Neem contact met ons op

Op zoek naar de superkracht van jouw onderneming?

Neem contact op met Claudie

Of stuur hier supersnel een bericht